F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Wij zijn erg tevreden over Seniorenhulp

Seniorenhulp

Graag vertel ik jullie wat meer over Seniorenhulp. Hebben jullie deze organisatie al ontdekt? Zij helpen namelijk ouderen met onder meer verhuizen. Maar eigenlijk doen zij nog veel meer dan verhuizen alleen. Denk bijvoorbeeld aan het opleveren van een nieuwe huurwoning. Ook zorgen zij ervoor dat de voorgaande woning geheel klaar is voor gebruik van de volgende eigenaar. Deze organisatie pakt alle spullen in, brengt ze weg en maakt het appartement daarna ook schoon. Bij ons hebben zij bijvoorbeeld elke kamer in het huis eens goed gestofzuigd en ook al het vuil opgeruimd. Dat is echt ideaal. Zeker voor degene die dit helemaal niet meer zelf kunnen doen. Dit geldt dus ook voor mindervaliden!

Seniorenhulp

De service van Seniorenhulp is uitstekend

Wij zijn in contact gekomen met Seniorenhulp na een online zoektocht. Wij wilden in eerste instantie een ‘gewoon’ verhuisbedrijf vinden. Toen wij de website van deze organisatie tegenkwamen waren wij gelijk verkocht. Zij konden voor ons namelijk inpakken, verhuizen, uitpakken en alles ook direct weer ophangen etc. Zelf als jij snel moet verhuizen kunnen zij voor je klaarstaan. Zij hebben namelijk een spoedservice die binnen 5 tot 7 dagen verhuist. Die service is echt uitstekend en kan ik iedereen aanraden!

Seniorenhulp

Gespecialiseerd

Omdat deze organisatie is gespecialiseerd in bijzondere verhuisopdrachten, kunnen zij aan alle wensen voldoen. Ook een ontruiming na overlijden valt bijvoorbeeld onder hun dienstverlening. Zo kun je alle zaken netjes verzorgen, met de hulp van echte vakmensen. Ik vind dat deze organisatie meer aandacht verdient en daarom hoop ik dat jullie hier ook iets aan hebben! Voor alle opdrachten die zij voor jou kunnen uitvoeren kun je de website bekijken. Ben je benieuwd naar meer? Dan kun je ook de brochure aanvragen of een keer telefonisch contact opnemen. Voor nu wens ik jullie in ieder geval veel succes met verhuizen en veel plezier in de nieuwe woonomgeving!