F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Wij hebben een mooie palm gekregen van Mypalmshop

My Palm Shop

My Palm Shop

Cadeau gekregen

Toen mijn vriend en ik eindelijk waren gaan samenwonen, was het natuurlijk tijd voor een feestje! Als housewarming hebben wij bijna al onze vrienden uitgenodigd en er een fantastische avond van gemaakt! Als cadeau wilden wij onder andere een paar leuke planten voor in huis. Wat voor planten maakte ons niet echt uit, maar wij wilden graag meer groen voor de sfeer! Een vriendin van mij kwam met een mooie palm van Mypalmshop. Deze palm heet Phoenix en het is echt een prachtig ding! In de zomer kunnen wij hem buiten zetten en zo hebben wij zomers dus ook wat meer groen in de tuin. Ik kende Mypalmshop nog helemaal niet, maar mijn vriendin vertelde dat zij daar regelmatig planten besteld. Zij schijnen ook mooie struiken te hebben die als middelpunt van een tuinontwerp kunnen functioneren bijvoorbeeld. Dat was het checken wel een keer waard en daarom had ik al gauw zelf nog een palm besteld.
My Palm Shop

Snel weer bestellen

Altijd al hebben mijn vriend en ik palmen erg mooi gevonden. Wij dachten echter een lange tijd dat het hele dure planten waren. Nu wij My Palm Shop kennen, weten wij dat wij nieuwe, gezonde palmen ook voor een mooi prijsje kunnen kopen. En het ideale is ook dat je er niet zelf mee hoeft te slepen maar de palmen gewoon thuis worden afgeleverd. Zo heb je ook geen kans op aarde in jouw auto bijvoorbeeld. Ik zie alleen maar voordelen en daarom gaan wij er binnenkort snel weer bestellen!