F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Welk soort glas kunt u online bestellen?

Een erg goede kennis van ons wil graag nieuwe ramen in zijn vakantiehuisje in Limburg. Het gaat om een erg leuke vakantiewoning in een zeer mooie en groene omgeving, zonder dat je afgesloten bent van de beschaafde wereld. Wij hebben al tal van weekenden doorgebracht in het vakantiehuisje van onze kennis. Nu zit er enkel glas in de kozijnen en nu onze kennis de pensioengerechtigde leeftijd heeft, is hij van plan om vaker in zijn vakantiewoning te verblijven. Wij begrijpen dat hij ervoor kiest om het glas te vervangen voor isolatieglas. Wij hebben al toegezegd hem hierbij te helpen en het lijkt ons dan ook verstandig dat we een glasleverancier inschakelen die in de regio waar de vakantiewoning staat, glas kan leveren. We zijn zelf handig genoeg om het glas zelf te vervangen. We hadden al bekeken dat er aan de kozijnen niks veranderd hoeft te worden, behalve nieuwe glaslatten. Op een avond, toen onze kennis bij on had gegeten, zijn we het internet opgegaan en zijn we gaan zoeken naar “glas bestellen”. Hierbij letten we op de omgeving waar het glas geleverd moet worden. Er zijn nogal wat sites waar je glas kunt bestellen, ook regionaal gezien. We hebben een aantal sites bekeken waar we eventueel het glas zouden kunnen bestellen. Tenslotte zijn we op een site terecht gekomen glasgigant.nl. We hebben besloten dat we bij deze site het glas gaan bestellen. We hebben alles al een keer, toen we daar waren, opgemeten. Alle maten van de te vervangen ramen waar we glas voor moeten bestellen, hebben we keurig opgeschreven. We hebben afgesproken dat ik de volgende dag even contact zal opnemen met het bedrijf achter de website en hun even de situatie uitleggen en aangeven dat het glas dat we gaan bestellen, geleverd moet worden op een vakantiepark. De volgende dag heb ik hen gesproken en heb alles uitgelegd en gezegd dat we het benodigde glas bij hen willen bestellen. De bestelling is gelijk in orde gemaakt en ook de levering, van het bestelde glas, op een vakantiepark was geen enkel probleem. Door deze site heeft de woning straks nieuw glas.

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt om glas te bestellen

Glas bestellen is op zich niet moeilijk, het juiste bedrijf daarvoor vinden des te moeilijker. We spreken uit ervaring dat er veel is waar je rekening mee dient te houden. In onze zoektocht kwamen we deze site tegen en daar zijn we erg blij om. Zonder deze site zouden wij nu waarschijnlijk nog geen glas hebben besteld voor de vakantiewoning.

Welk glas heeft u nodig?

Dankzij de website glasgigant.nl, heeft onze kennis zijn vakantiewoning rondom kunnen voorzien van nieuw glas. Wij zijn allen uiterst tevreden over deze site omdat:

  • Zij een betrouwbare leverancier blijken te zijn.
  • Zij ons vakkundig hebben geadviseerd.
  • Zij ons een eerlijke en nette offerte hebben uitgebracht.

Moet u binnenkort ook een woning of iets anders van glas voorzien? Dan raden wij u aan zeker een kijkje te nemen op deze site. Verrassend groot aanbod en uitstekende service.

Lees meer…