F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Wat kost een schutting?

U heeft zelf in de hand hoe duur een schutting wordt. Wanneer u bijvoorbeeld een schutting zelf gaat plaatsen, i.p.v. dit te laten doen door een monteur, bespaart u nogal wat. Om een prijs van de materialen te verkrijgen kunt u het best de webwinkel van Schutting33 bezoeken. Schutting33: schutting van beton en aluminium. In de webwinkel van Schutting33 kunt u de afmetingen van uw beton of aluminium schutting intikken en u krijgt direct een prijsstelling te zien. Zo weet u binnen een enkele seconden wat een schutting kost bij Schutting33.

Schutting33

Iedereen heeft de wens om af te zijn van de jaarlijkse onderhoud van de schutting. De schuttingen van hout worden het meest toegepast in ons land, echter is het niet meteen de beste oplossing. Wanneer u gaat kijken naar de levensduur en onderhoud, komt u tot de conclusie dat de houten schutting u vooral veel kopzorgen geeft. Een schutting van beton komt bij men vaak over als een opgesloten, grauwe omheining. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn tegenwoordig. De beton schuttingen van nu zijn leverbaar in iedere RAL-kleur en krijgen meteen karakter bij het opbrengen van een kleur als antraciet of crème wit. Een moderne schutting en ook nog eens onderhoudsarm? Dat wilt iedereen toch! Bekijk de beton schuttingen van Schutting33.nl!

 

U heeft ook nog de aluminium schutting als vervanger van de houten schutting. De totale kosten zijn hoger als die van een beton schutting, maar de aluminium schutting heeft wel het minst onderhoud nodig. Aluminium hoeft u namelijk niet te impregneren of te coaten zoals de andere schuttingen. Denk ook aan klusjes als verrotte of kapotte houten planken vervangen, dat is met een aluminium schutting verleden tijd! Het enige onderhoud wat de aluminium schutting nodig heeft is af en toe een sopje om de vuil (zoals zand) van de schutting te halen. Weet u al welke schutting u binnenkort gaat plaatsen?