F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Wat kost een dakkapel

Ik vroeg me af wat kost een dakkapel eigenlijk. Naar een tijdje te surfen op het internet naar de prijzen van een dakkapel ben ik terecht gekomen bij Verbouwaanvraag.nl. Ik had van te voren al veel sites gehad maar deze sprak me echt aan. Zelf willen we twee dakkapellen hebben. Een aan de voorkant van het huis en een aan de achterkant. Het dakkapel aan de voorkant zal gebruikt worden een soort van zithoek om rustig in te lezen of zo iets, de gene aan de achterkant zal het bureau van mijn man onder te komen staan aangezien dit zijn werkkamer is.

logo-1-300x65

Binnenkort komt een van de medewerkers een kijkje bij ons nemen en zal alles met ons doorspreken. Hoelang hij denkt dat het bouwen ongeveer gaat duren, wat de ingeschatte prijs is en wanneer ze kunnen beginnen met bouwen. Ik hoop dat het relatief snel is gebeurd aangezien ik relatief vroeg op vakantie ga.

We hebben gekozen om ook een soort van klein zitbankje te maken in het dakkapel aan de voorkant dit is handig voor ons en leuk voor onze dochter om in te zitten als ze bijv. een boek leest of met vriendinnen is. De kosten hiervan vielen ook nog wel dus hebben we hier voor gekozen. Ook willen we aan de achterkant een soort vensterbankje er in waar mijn man dan veelgebruikte mappen kwijt kan.

Een vriend van mij heeft een tijdje geleden ook een dakkapel laten zetten door een ander bedrijf en vanaf hier uit had ze een inschatting gemaakt van kosten. Deze kwam ook dicht in de buurt van de kosten die gerekend worden door Verbouwaanvraag.nl. Per dakkapel is Verbouwaanvraag.nl zelfs nog iets goedkoper. Dus dit is al helemaal top.