F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Wandtegels restpartijen?

Iets wat veel consumenten zich afvragen is wat wandtegels restpartijen zijn. Steeds vaker komen er reclames en advertenties voor wandtegels restpartijen voorbij maar veel consumenten weten niet wat het is. In deze artikel gaan we hier uitgebreid op in.

Oude collectie

Een bouwmarkt moet aanbod blijven vernieuwen en dus nieuwe collecties kopen. Sommige doen dit iedere jaar en andere ieder half jaar. Het ligt maar net eraan hoe groot de bouwmarkt is en hoe snel het voorraad word verkocht. Wanneer een bouwmarkt een nieuwe collectie koopt is er vaak wel een deel van het oude collectie over. Deze collecties worden als wandtegels restpartijen verkocht.

Lagere prijs

De bouwmarkt kan niet het oude collectie voor dezelfde als het nieuwe verkopen. Vaak is er ook geen ruimte meer voor de oude collectie. Ruimte is nou eenmaal beperkt in een bouwmarkt. Daarom worden ze voor een veel lager prijs als wandtegels restpartijen verkocht. De kortingen op wandtegels restpartijen kunnen heel hoog oplopen. De kortingen beginnen laag en lopen op naarmate tijd vordert. Zo kunnen de kortingen oplopen tot wel 70 procent van het oorspronkelijke prijs.

Je kunt op de onderstaande websites een aantal van de wandtegels restpartijen vinden en je kunt de tegels ook gelijk online kopen.