F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Voordelig reinigen bankstel!

reinigen bankstelIk woon alweer een geruime tijd samen met mijn lieve vriendin. Tijdens de verhuizing naar onze woning heb ik een bankstel meegenomen. Dit bankstel heeft emotionele waarde van mij omdat dit bankstel van generatie tot generatie is overgegaan. Helaas is dit bankstel door de jaren heen enorm verouderd en daar baalde ik dan ook ontzettend van. Ik wilde de bank laten opknappen of in ieder geval laten reinigen. Ik had niet veel geld bij elkaar gespaard om veel geld te kunnen besteden aan deze bank. Zodoende nam ik een kijkje op het internet onder de zoekterm reinigen bankstel. De intentie hiervan was een goedkope aanbieder vinden, met als resultaat reinigen van het bankstel. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik dan ook terecht op de website van Fast en fix.

Fast en Fix

Fast en Fix is geweldig!

Via de website van Fast en Fix kon ik het bedrijf inhuren tegen een zeer lage prijs. Ik kon zelfs genieten van de luxe dat Fast en Fix personeel naar mijn huis toe stuurden en daar hun werkzaamheden konden gaan verrichten. Dit leek mij de ideale oplossing voor dit vervelende probleem. Enkele dagen na contact stond het personeel van Fast en Fix dan ook bij mij op de stoep. Al gauw viel het mij op dat het personeel een top service verleende. Zij gingen gelijk aan het werk en waarom alleen maar gefocust met hun werk bezig. Na een tijdje gewacht te hebben was het eindresultaat dan ook top. De gehele bank was gereinigd met als een eindresultaat een goed uitziende bank!

Service