F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Vloerverf zoeken bij Scanofloor

scanofloor-clearcoat-vloerverfVloerverf zoeken bij Scanofloor

Ik moet vloerverf hebben en ik heb gehoord dat ik het beste naar Scanofloor zou moeten gaan, dus ik ga naar Scanofloor om vloerverf te zoeken. Ik had alvast wat foto’s gemaakt van mijn huis binnen, zodat ik de kleuren ook echt zie en ik zo kan bepalen welke kleur het mooiste zou zijn. Eenmaal bij Scanofloor wilde ze me ook helpen met het uitkiezen van een kleur aan de hand van de foto’s die ik had gemaakt. Wel heel slim dat Scanofloor dat ook aan de hand met foto’s doet en ze hielpen mij echt perfect. Samen met de jongen zochten we een leuke kleur voor mijn vloer. We waren er wel een tijdje mee bezig, omdat ik nog niet precies wist welke kleur ik wilde hebben en ik veel verschillende kleuren wilde zien. Gelukkig kunnen ze dat bij Scanofloor en hij nam alle tijd voor mij, ondanks het nog best wel druk was in de winkel. Toen hij alle kleuren had laten zien had ik er twee uitgekozen en die gingen we even opzoeken, ik heb hem maar even verlost en ik zei dat ik er nog even naar ging kijken. Hij wilde me zo graag helpen van Scanofloor, dat ik er wel een beetje gek van werd. Ik wilde nog gewoon even rustig kunnen kijken, anders voel ik dat ik moet haasten, terwijl ik alle tijd van de wereld had die dag. Gelukkig kwam ik eruit en heb ik vloerverf gekocht bij Scanofloor. Nu ziet de vloer er echt weer mooi uit en ik ben ook echt blij met de kleur, ook dankzij Scanofloor.