F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Verhuisbedrijf van Leeuwen verhuizingen helpt ons hier door heen

verhuisbedrijf-van-leeuwen-verhuizingenVerhuisbedrijf van Leeuwen verhuizingen helpt ons hier door heen

 

Onze verhuizing was echt een ramp. We waren jong en zeker van onze zaak dus we wilden alles zelf regelen. Van het zelf inpakken van de spullen, het verbouwen van het huis tot het daadwerkelijk overbrengen van alle dozen en alle meubels. Achteraf gezien had ik hier heel erg veel spijt van want het heeft me zo enorm veel werk, energie en tijd gekost. Nu we weer gaan verhuizen heb ik besloten om dit niet meer allemaal zelf te gaan doen en dus ben ik op zoek gegaan naar een verhuisbedrijf en zo ben ik uitgekomen op de website van Verhuisbedrijf van Leeuwen verhuizingen. Op deze website trof ik een erkend verhuisbedrijf en dit geeft uiteraard direct vertrouwen. We hebben besloten om onze verhuizing te laten begeleiden door Verhuisbedrijf van Leeuwen verhuizingen en ik ben er echt heel erg blij om. Ik pak zelf wel een groot deel van de boedel in maar de rest doen de verhuizers voor ons. Het overbrengen van de spullen wordt geregeld. Voor het op orde brengen van het nieuwe huis hebben we een klusteam aangesteld en zo weet ik nu al zeker dat deze verhuizing een stuk fijner gaat worden voor ons zelf. Ik kijk enorm uit naar de eerste dagen in het nieuwe huis, alle energie die we dan nog hebben gaan we gebruiken voor het afronden van de verhuizing. Wanneer u ook een verhuizing aan het plannen bent dan kan ik u aanraden eens een kijkje te nemen op de website van verhuisbedrijf van Leeuwen verhuizingen. Checklist verhuizen