F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Veilige rookkanalen bij Bouw-handel

logo-bouw-handel

Mijn rookkanalen hebben voor nogal veel problem gezorgd. Omdat deze rookkanalen nogal veroudert waren en niet helemaal waren onderhouden zijn deze kapot gegaan. Gelukkig kwam ik hier optijd achter anders was de veiligheid van iedereen misschien wel in gevaar geweest! Omdat ik hierdoor zo erg geschrokken was heb ik ervoor gekozen om deze keer extra op de veiligheid te gaan letten bij het aanschaffen van de rookkanalen.

Isoduct of Helexhelexlog_1_2

De monteur die de oude rookkanalen weg heeft gehaald heeft mij geadviseerd om op de website van Bouw-handel te kijken. Op deze website zou ik namelijk producten kunnen vinden van Isoduct en Helex. Deze meneer vertelde mij ook dat Isoduct een speciaal model rookkanaal had wat iets veiliger was dan de normale rookkanalen.

Toen ik zelf de onderdelen aan het selecteren was die ik nodig zou moeten hebben was ik heel erg tevreden met het totaal bedrag. Ik dacht namelijk dat deze rookkanalen duurder zouden zijn door de veiligheid maar gelukkig viel dit ontzettend mee!isoduct_rookkanalen_-_3

Ik kreeg een bevestigingsmail opgestuurd op het moment dat ik betaald had. In de mail stonden ook een indicatie van de levertijd, dit was super handig! Doordat de levertijd stond aangegeven kon ik alvast een afspraak maken met de monteur zodat hij deze direct kon installeren.

De producten kwamen sneller binnen dan de geschatte levertijd en hier was ik heel erg door verrast. Het monteren van de onderdelen heeft wel wat tijd gekost maar nu weet ik zeker dat ik mij geen zorgen meer hoef te maken over de veiligheid!