F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Veelzijdige barbecue ervaringen met de Big Green Egg Medium

Big Green Egg Medium

Voor barbecue fanaten gaat het om meer dan alleen het grillen; het is een permanente zoektocht om gerechten op verschillende manieren perfect te bereiden. De Big Green Egg Medium valt op door zijn compacte formaat, dat niettemin een breed scala aan culinaire mogelijkheden in zich draagt. Dit robuuste apparaat stelt je in staat om zowel een snelle hamburger als een rustig gegaarde brisket voortreffelijk te koken.

Voor hobbykoks en ervaren chefs is de Big Green Egg Medium

Deze keramische kamado-grill wordt geroemd om zijn voortreffelijke warmtebehoud en is daardoor uitstekend inzetbaar voor diverse kooktechnieken. Ongeacht of je een beginnende keukenprins(es) bent of een doorgewinterde chef, de Big Green Egg Medium past zich feilloos aan aan je vaardigheidsniveau. Je hebt een temperatuurscala ter beschikking waarmee je variëert van roken op lage temperatuur tot het schroeien van een steak op hoge hitte. Het biedt de controle die iedere kok wenst. De luchttoevoer is gemakkelijk te regelen, wat zorgt voor een precieze temperatuurcontrole.

Big Green Egg Medium

Begin aan je ontdekkingsreis en bevrijd originele smaken

Start je gastronomische tocht door bijvoorbeeld houtsnippers te mengen voor een kenmerkende rookflavor. De Big Green Egg Medium verandert ook in een bakparadijs. Stel je voor dat je thuis je eigen pizza bakt op een steen die qua sensationeel resultaat niet onderdoet voor een professionele steenoven. En wat te denken van een lamsschouder die zo langzaam is gegaard dat het vlees simpelweg van het bot glijdt? Al deze culinaire hoogstandjes maak je makkelijk in je eigen tuin.
De Big Green Egg Medium staat niet alleen in de spotlights door zijn prestaties, het wordt ook het centrale punt om samen te komen met vrienden en familie. Barbecueën is een bezigheid waarbij het proces net zo belangrijk is als het genieten van het eindresultaat, en waarbij iedereen bijdraagt door recepten te kiezen en ingrediënten klaar te maken.