F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Traprenovatie voor een schappelijke prijs

Traprenovatie

Een geruime tijd waren wij voorzien van een open trap maar onze kinderen werden ouder en begonnen met traplopen. Aangezien wij deze open trap niet toe vertrouwden aan onze kinderen namen wij het besluit om onze trap te renoveren. Wij wilden onze trap dicht laten maken, zodat deze veilig werd voor onze kinderen. Met deze vraag in gedachte bekeken wij het internet en in een mum van tijd belandde wij op de website van Brugman traprenovatie.

Traprenovatie

Meer informatie

Brugman traprenovatie is een erkend bedrijf in het binnenland. Zij voeren al meerdere jaren deze renovatie werkzaamheden uit. U kunt Brugman dan ook omschrijven als een ware specialist in deze branche. Met meer dan 20 jaar specialisme bent u met Brugman verzekerd van vakmanschap, persoonlijke betrokkenheid en absolute service. Kort samengevat geweldige kwaliteit in alle opzichten, en u betaald er niet eens de hoofdprijs voor. Na het zien van al deze voordelen namen wij het besluit om Brugman in te huren voor de renovatie van onze trap.

Brugman

Het probleem is verholpen!

Dankzij Brugman was ons probleem binnen no time verholpen. Dezelfde week werd onze trap namelijk gerenoveerd en dichtgemaakt. De kans dat onze kinderen nu van de trap vallen is minimaal, en daar zijn wij hartstikke blij mee. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf op het gebied van deze renovatie werkzaamheden? dan raad ik het u aan om zo snel als mogelijk contact op te nemen met Brugman!

Kwaliteit