F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Tevreden met de Loungeset met hoge tafel

Ons huis was bijna compleet, alleen nog een Loungeset met hoge tafel. Niet dat we dat specifiek aan het zoeken waren alleen deze hadden we gezien bij Borghuis tuinmeubelen. Deze Loungeset met hoge tafel was van zeer goede kwaliteit en voor een hele mooie prijs. Daarom willen we jou informeren over dit geweldige bedrijf die ons een geweldige loungeset heeft geleverd.

set1

Het was te mooi om waar te zijn

Wij hadden zoiets van dat we zon set nooit zouden kunnen betalen, meestal zit je echt aan de hoge bedragen en is het een overbodige luxe. Bij Borghuis Tuinmeubelen zagen wij de perfecte set voor een perfecte prijs. Wij willen dan ook aanraden om ook bij dit bedrijf een kijkje te nemen en misschien over te gaan op koop. Wij zijn in ieder geval wel heel blij dat we deze aankoop konden uitvoeren. De levering was perfect, dit bedrijf levert namelijk uit eigen magazijn, wat wil zeggen dat zij extra snel producten kunnen leveren. De geweldige service van de verzending hier is dat ze niet alleen afleveren, maar ook helpen met het plaatsen en de bijbehorende taken. Wij zijn heel erg te spreken over de service en we vinden allebei dat dit bedrijf één van de beste bedrijven van Nederland is in deze sector.

Nu na een tijdje de lounge te hebben is het echt super. We zitten er vaak en als er vrienden zijn kunnen we lekker chillen bij de lounge. Echt een top aankoop van de beste kwaliteit, wij zijn superblij!

set2