F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Rode rozen als cadeau voor jouw medewerkers

Duurzame rozen

Hoe leuk is het als jij jouw medewerkers verrast met een mooie bos rode rozen. Met bijvoorbeeld een verjaardag kun jij ze een leuke dag bezorgen en laat jij zien dat je aan ze denkt. Bij speciale dagen zoals verjaardagen of feestdagen kun jij jouw personeel opvrolijken met een rode roos of bosje rode rozen. Als bedrijf zijn er meer opties om rode rozen in te zetten in jouw bedrijfsvoering. Zo kun je bijvoorbeeld voor vaste klanten een rode roos als geschenk doen en om jouw waardering te laten blijken voor de relatie die jullie hebben.

Rode rozen voor familie of vrienden

Rode rozen zijn perfect om de liefde of dankbaarheid uit te spreken voor aan jouw familie of vrienden. Dit kan bijvoorbeeld bij een speciale gelegenheid zoals Moederdag of Valentijnsdag, maar ook gewoon uit het niets. Wanneer een speciaal iemand voor jou uit een moeilijke periode komt, kun jij hem of haar steun betuigen door een rode roos of een bos rode rozen te geven. Zo laat je zien dat je aan hem of haar denkt en diegene een hart onder de riem steekt. Zoals gezegd is een bos rozen voor speciale gelegenheden zoals Moederdag een ideaal cadeau. Met behulp van de steeds betere technieken, blijven de rode rozen ook vers tijdens de bezorging. Zo kun jij de mensen leuk verrassen door een bos rozen te laten bezorgen tot aan hun deur.

Verzorging van rode rozen

Het is belangrijk om zo snel mogelijk na ontvangst de rode rozen te verzorgen. Dit doe je door eerst de stelen van de rode rozen schuin af te snijden. Daarna pak je een schone vaas waar je vers water in doet. In dit water doe je vervolgens de rozenvoeding, waarmee de rozen genoeg voedingsstoffen krijgen. Om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk bacteriën bij de rozen komen, is het ook belangrijk om de bladeren die in het water hangen weg te halen. Zo zorg je voor de optimale omstandigheden voor de rode rozen en kun jij het langst genieten van jouw rozen.