F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Plakhetzelf.nl voor al uw raamfolie: beste keuze die er is

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: “Gebruiken jullie raamfolie in jullie interieur?” Ik wil, zoals je aan de vraag al bemerkte, het in dit blogartikel graag met jullie hebben over raamfolie. Glasfolie is een andere naam voor raamfolie, voor diegenen die niet bekend zijn met raamfolie. Ik had het er eerder vandaag over met een vriendin die net naar een nieuwe woning is verhuisd met haar partner. Zij heeft zelf al wat raamfolie toegepast in haar interieur en adviseerde mij Plakhetzelf.nl voor al uw raamfolie aan. Zij bieden vele soorten raamfolie, waaronder transparante en statische raamfolie. Maar ook full colour raamfolie. Naast deze soorten raamfolie biedt Plakhetzelf ook de mogelijkheid om met een eigen design te komen waarna een van de ontwerpers het ontwerp vervolgens uitwerkt tot een heus finaal product. Zodoende ben ik de afgelopen dagen al wat sites afgegaan om een goed idee te krijgen van hoe ik het wil hebben. Met dit idee ga ik vervolgens naar de site van Plakhetzelf en hoop ik een goed ontwerp terug te ontvangen. Heeft een van jullie al meer ervaring met raamfolie? En zo ja, wat is deze ervaring en kun je ‘m aanvullen met foto?

raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting transparante_raamfolie