F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Passies verhuizers; Een geschikte verhuisbedrijf internationaal

Emigreren naar het buitenland buiten Europa is tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer u wilt verhuizen naar de andere kant van de wereld is het handig om gebruik te maken van een verhuisbedrijf internationaal. Een verhuisbedrijf internationaal beschikt natuurlijk over de kennis om uw verhuizing naar het buitenland volledig te verzorgen. In sommige landen is het namelijk lastig om een visum aan te vragen. In landen zoals Australië kan het in sommige gevallen een jaar duren voordat u uw visum ontvangt, dit is voor Australië namelijk een heel bureaucratisch proces. Daarnaast is het verkrijgen van een visum niet gegarandeerd want in deze landen worden er een streng immigratiebeleid doorgevoerd. U moet namelijk daadwerkelijk iets toevoegen aan het land. U moet bijvoorbeeld ruime financiële middelen hebben, over een talent beschikken waar Australië behoefte aan heeft of een onderneming willen starten in Australië. Dit zijn drie voorbeelden waar een land zoals Australië naar kijkt tijdens het behandelen van uw visum.

logo_nl

Wij vonden hulp in Passies verhuizers

Mijn vrouw en ik wilden met onze kinderen verhuizen naar Australië. Ik wilde hier een bedrijf gaan starten in de marketing aangezien weinig bedrijven in Australië gebruik maken van marketing. Maar voor het realiseren van een verhuizing naar Australië ben ik hulp gaan zoeken. Ik wilde namelijk alle “ins en outs” te weten komen over een verhuizing naar Australië. Deze hulp vonden wij dan ook in Passies verhuizers, zij zijn namelijk gespecialiseerd in meerdere verhuisdiensten.

australie

Zie hieronder de diensten die worden aangeboden door Passies Verhuizers:

· Lokale verhuizing
· Europese verhuizing
· Internationale verhuizing
· Hulp bij laden, transport en lossen

Het organiseren van een internationale verhuizing

Het realiseren van een verhuizing naar Australië bleek achteraf gezien toch makkelijker gezegd dan gedaan. Maar gelukkig werden wij optimaal ondersteunt door het personeel van Passies verhuizers. Zij hebben ons ondersteunt in verschillende diensten.

Zie de diensten hieronder:

· Het organiseren van douaneformaliteiten
· Hulp verlenen bij het openen van Australische bankrekening
· Hulp bij het vinden van eventuele partners
· Hulp bij het vinden van een goede school voor de kinderen
· Visum aanvragen
· Adviseren over de beste transportmogelijkheden
· Geven van alle benodigde informatie betreft emigratie naar Australië

Belangrijke informatie

Niet alleen was het aanvragen van een visum een lastige opgave maar ook het meenemen van onze huisdieren, meubilair en elektrische apparatuur. Vooral het meenemen van onze honden was een lastige opgave want dit moest vijf maanden van tevoren vermeld worden aan de douane. Daarnaast werden onze huisdieren dertig dagen in quarantaine geplaatst, waarbij de kosten voor onszelf waren. Ook werden al onze meubelen en elektrische apparatuur grondig onderzocht en ook daarvoor was dus een speciale procedure. Dankzij de geweldige hulp van Passies verhuizers is uiteindelijk alles goed gekomen, en wonen wij dus nu in Australië. Wilt u verhuizen naar het buitenland dan raad ik het u aan om een verhuisbedrijf internationaal in te huren. In het buitenland hanteren zij andere regels waar u waarschijnlijk niets vanaf weet. fotoooo