F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Opkopen inboedel

Ik ben op zoek naar een organisatie die graag mijn inboedel zou willen opkopen. De inboedel is redelijk luxe. Het zijn strak zwarte design meubels. De meubels zijn ongeveer twee jaar oud, maar omdat ik ga verhuizen naar een geheel ander type huis zou ik graag van de meubels af willen. De strakke meubels passen niet bij de sfeer die in het nieuwe huis hangt.

logo (1)

Als je denkt dat het opkopen van mijn inboedel een optie is, moet je er wel rekening mee houden dat deze over het algemeen geschikt is voor redelijk moderne woningen. Het zou zonde zijn als je de meubels combineert met een huis dat beschikt over een landelijke uitstraling.

De inboedel is zeer uitgebreid, er zitten verschillende soorten meubilair bij inbegrepen. Er zitten meubels in voor een grote woonkamer en voor de tuin. Bij de meubels van de woonkamer, zitten verschillende banken, stoelen, een eetkamer tafel, en nog wat bij zet tafeltjes en mooie grote luxe kasten, ook een tv voor in de woonkamer zit inbegrepen.

Bij het tuinmeubilair zit een loungeset, een tafel om aan te eten met bijbehorende stoelen en nog een leuk klein tafel setje om wat aan te kunnen drinken.

Heb je interesse in de inboedel, laat het me dan eventjes weten. Er kan altijd even naar de meubels worden gekeken, dit doe ik liever alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kun je me even een mailtje sturen, dan zal ik hier zo snel mogelijk op reageren.