F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Op www.pontmeyer.nl/hout/g heb ik mijn hout en gereedschap besteld

Op www.pontmeyer.nl/hout/g heb ik mijn hout en gereedschap besteld

images

Ik ben bezig met een project bij ons achter in de tuin. Hiervoor had ik dan ook steigerhout nodig omdat mijn vrouw en ik dit het mooist vonden. En dus zijn wij eens goed gaan meten en tekenen goed alles er dan precies uit moet komen te zien. En dat maakt het dan ook prettig om alles makkelijk en snel via www.pontmeyer.nl/hout/g te kunnen bestellen. Het steigerhout is dan ook prettig om mee te werken nu ik er ook een goede zaag voor heb meebesteld. Want steigerhout is nog wel eens wat lastig te zagen heb ik weer van iemand gehoord. Want niet alleen voor hout ben je hier aan het juiste adres maar ook voor gereedschap, ijzerwaren en dergelijke. En dat maakt het allemaal dan ook zeer prettig om goed voorbereid aan de klus te beginnen. Ik heb er voor gekozen om mijn bestelling die ik via www.pontmeyer.nl/hout/g heb gedaan af te halen. En zo kon ik dit dan ook gewoon op mijn eigen tijd bepalen. Ik heb dan ook alles op deze makkelijke en snelle manier kunnen regelen en dit gaf mij dan ook de drijfveer om direct te gaan beginnen met klussen.