F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Ook bij hoge temperaturen onder overkapping

zonwering overkapping

Je verlangt er ieder jaar naar, heerlijk genieten van je overkapping wanneer het mooier weer wordt. Laat de zin maar lekker binnenkomen, maar in de zomer is dit misschien een beetje teveel van het goede. Al snel wordt het zeer warm onder de overkapping, zodat het niet aangenaam meer is om eronder te zitten. De oplossing hiervoor is een zonwering overkapping, de zonwering kun je in elk gewenste stand onder de overkapping laten staan. Op deze manier zorg je ervoor dat je zowel in hoogzomer, als in het voorjaar onder de overkapping kunt zitten zonder dat de temperatuur te hoog oploopt.

zonwering overkapping

Eenvoudig bevestigd 

Wil je ook een zonwering overkapping dan zie je misschien op tegen het bevestigen ervan, het profiel van het doek wordt magnetisch bevestigd zodat het ophangen eenvoudig is. Natuurlijk is de maat van de zonwering essentieel, en moet deze perfect worden ingemeten. Gelukkig kun je bij terrasplise.nl gebruik maken van de inmeetservice, hierdoor weet je zeker dat de zonwering perfect op maat wordt vervaardigt. Door een mooie kleur te kiezen, weet je zeker dat de zonwering perfect bij de andere spullen van je interieur past.

Het hele jaar genieten

Waarom zou je niet het gehele jaar door genieten van je overkapping, heerlijk om met vrienden of familie in de zomer te dineren of een drankje te doen bij ondergaande zon. Met je ogen knijpen door de laagstaande zon is niet meer nodig, met zonwering overkapping houd je de zon namelijk buiten de overkapping. Zet de zonwering op de gewenste stand, en bepaal zelf hoeveel zon er in de overkapping mag komen om controle te hebben over de temperatuur. Of het nu hartje winter is met een zonnetje, of hoogzomer met de gehele dag zo je kunt nu het hele jaar genieten.