F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Ontwerp uit het midden van de eeuw

Dit soort ontwerp was populair tijdens het tijdperk van de tweede wereldoorlog. Dit soort interieurontwerp is zo zwaar op kleur, van artefacten tot kunst aan de muur. In die tijd was alles gewoon kleurrijk, we kunnen gerust stellen dat het een regenboog tijdperk was als het gaat om interieurontwerp. Zelfs het kantoor ontwerp legt dan de nadruk op zware kleuren. Het was ook het tijdperk waarin planten zoveel waren, vooral kamerplanten. En je kunt je natuurlijk voorstellen hoe kleurrijk huizen en kantoren waren. Planten op zich zijn al een schoonheid die kleurrijk is.

Het woonkamer ontwerp

De stijl van het midden van de eeuw was van de jaren 40 tot en met de jaren 60. Toen de oorlog echter ten einde liep, was het kernthema en de trend daarna de minimalisten. Dit soort ontwerp in huizen heeft een retro-gevoel en een element van frisse nieuwe hoop. Zelfs kantoor ontwerp was iets moois, het creëerde en gaf dit gevoel van saamhorigheid, liefde en eenheid. Deze ontwerpstijl zorgt voor comfort, waardoor het de meest geprefereerde ontwerpstijl is. Deze ontwerpen brachten huizen tot leven en het maakt huiseigenaren expressiever in hun kleurencombinaties.

Ontwerp uit de jaren 40

Design uit het midden van de eeuw was gericht op schilderijen en kunstvoorwerpen, het brengt naar voren hoe de mensen die in huizen verblijven, zich voelen, er was geen druk of kopiëren van andermans ontwerp dat tegenwoordig design met zich meebrengt. Het was allemaal uniek en opzettelijk en passend bij de huiseigenaar. Het hele idee van het ontwerp uit het midden van de eeuw was om een ​​interieurontwerp te maken dat vergelijkbaar is met dat in een film serie genaamd Mad Men. Dit tijdperk deed mensen begrijpen dat naast het functioneel maken van een huis, het ook ideaal is om voldoende ruimte te hebben voor sociale activiteiten. Dit soort interieurontwerp is prima als je je een heel sociaal persoon voelt. Het geeft een gastvrije sfeer.