F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Mooie boeiboord voegt waarde toe aan woning!

boeiboord

Prettig gevoel boeiboord  boeiboord

Een boeiboord is de afwerking van de dakgoot en kan een heel verschil maken in de uitstraling van jouw woning. Het is alleen wel iets waar je lastig bij komt, omdat het vaak op grote hoogte hangt. Daarom is mij aangeraden voor een materiaal te gaan wat lang meegaat, daardoor hoef je je daar niet vaak zorgen over te maken. Hetgeen wat ik vorige week erop bevestigd heb, zou minimaal 10 jaar moeten meegaan. Die hele periode heb ik ook garantie, wat mij een betrouwbaar gevoel geeft bij het bedrijf

Vloekende kleuren

Ik heb mijn boeiboorden gekocht via de webshop van NPI. Hier kun je gemakkelijk online betalen met iDeal, maar je kunt er ook voor kiezen het achteraf te doen op rekening. De bestelling krijg je snel geleverd en dan kun je het zelf gaan bevestigen. Dit klinkt misschien lastig, maar dat is het helemaal niet. Ik heb wel moeite met een IKEA kast, maar dit ging ongelofelijk makkelijk. Een montagehandleiding kun je op de website downloaden. Daarin staat stap voor stap beschreven wat je moet doen en daardoor kan het bijna niet mis gaan. Mocht je niet weten wat je nodig hebt kun je het bedrijf op verschillende manieren bereiken, zoals telefonisch, via chat of mail. Het enige waar ik zelf rekening mee zou houden is de kleur van het dak, want het is niet mooi als dit vloekt met elkaar. Online kun je vinden welke kleuren zij allemaal hebben en daarvan kun je ook monsters aanvragen om zelf thuis te kijken!