F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Onze aankopen bij Bouw-handel.nl

Op bouw-handel.nl hebben wij onze bestellingen gedaan. Deze website heeft echt heel veel producten die handig zijn voor bij ons in huis, zo hebben we buisplaten aangeschaft, dat stond toch wat netter voor de gasten. Bouw-handel.nl heeft ons goede producten geleverd!

inv.b.st.sets

Levering

We hadden de hele site gescand om te kijken wat er allemaal voor producten te koop waren, wat de diensten waren en wat het bedrijf nou eigenlijk in hield. Er was een pagina op de website die ons precies vertelde hoelang een levering van een product was, superhandig is dat, want dan weet je hoelang je moet wachten! We hadden zoals we net al zeiden al buisplaten besteld, ook hadden we een dakraam besteld voor de badkamer. Daar was namelijk alleen zo’n klein gevangenisraampje, we wilden een beetje licht en frisse lucht na een toiletbezoek op de badkamer. De producten die we hadden besteld, kwamen netjes, goed verpakt binnen.

22

Mening

We zijn echt tevreden over de producten van Bouw-handel, ze geven wat ze beloven en van de kwaliteit is ook niks minder waar. We hebben gelijk de buisplaten gemonteerd en het zag er inderdaad wat mooier uit, alsof er was opgeruimd, je kent dat gevoel wel als je huis er ineens goed opgeruimd uitziet. Het dakraam hebben we laten doen door professionals, deze was in zeer goede staat en was zeer mooi uitgewerkt.

Voor iedereen die ook, net zoals wij, producten voor het/rond het huis willen bestellen, kunnen dat het best doen op de website van Bouw-handel. Ze hebben de beste prijzen voor de beste producten!