F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Met behulp van raamfolie rust krijgen

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000Zoals vele mij kennen weten ze goed dat ik dagelijks in de weer ben met het renoveren en decoreren van ons huis. Van zolder af aan bezig geweest om alles zo te krijgen hoe dat wij het willen, echter wil ik het deze keer hebben over onze woonkamer. Wij hebben een prachtige woning, helaas wel inkijk wanneer er iemand langs loopt. Of dat het komt dat onze woonkamer prachtig is of iets anders weet ik niet, ik merk wel dat we niet genoeg rust krijgen in onze woonkamer zonder dat we de gordijnen dichtmaken. Een vriend van mij heeft de tip gegeven om op zoek te gaan naar raamfolie. Nooit geweten dat dit bestaat tot ik het ben gaan opzoeken. Enorm veel bedrijven bieden folie aan in diverse patronen,echter ben ik bij Plakhetzelf.nl blijven hangen.

Dankzij deze website genieten we.plakletters-etalage-tekst-200x150

Het heeft even geduurd dat we stappen hebben ondernomen om rust te krijgen in onze woonkamer. Dankzij de website van plakhetzelf.nl is het ons wel duidelijk geworden dat het nog voordelig is ook. De raamfolie die we gezien hebben op hun website past dan ook precies bij onze wensen. Het viel ons wel op dat hun veel diverse patronen in het assortiment hebben. Iets wat voor vele erg prettig is om deze website eens te bekijken. Ikzelf ben al verkocht en weet ook zeker dat mijn vriend het leuk gaat vinden. Ik heb dan wel gekozen voor een rustig patroon, hiermee kan er niemand meer naar binnen kijken.raamfolie_melkfolie_glasfolie_privacy-200x150