F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Luxe tuinmeubelen zijn een aanwinst voor je tuin

Vandaag een bericht met betrekking tot de luxe tuinmeubelen die je, als je goed zoekt, tegen zeer voordelige prijzen kunt krijgen. Het web is namelijk ideaal voor een uitgebreide speurtocht naar de mooiste meubels tegen de beste prijzen. Om je hierin een handje te helpen voorzien we je vandaag van een steengoede tip, een met betrekking tot de loungeset die wij onlangs zelf aanschaften via de website Tuinmeubel.nl.

Een aanrader in mooi design tuinmeubels

Deze website is een echte aanrader voor wie houdt van een mooi design. Kijk maar eens naar onderstaand meubel dat nu onze eigen tuin siert.

37

Wat ons er zo in aanspreekt, moet haast wel universeel te ervaren zijn. De combinatie van de verschillende materialen is hier gewoon tot het hoogste niveau doorgevoerd. De kwaliteit van het teak hout, het aluminium in het onderstel en de prachtig strakke zwarte kussens vormt een bijzondere match, een die ons erg aanspreekt. Toegegeven, wij zijn zeker niet a priori gek van teak, want vaak is het nogal ouderwets uitgevoerd en dat is niet onze stijl. Hier echter is het prachtig vormgegeven.

36

Kijk ook eens wat de lichtinval met het hout doet, dat prachtig afgewerkt is. Alle materialen zijn bijzonder duurzaam van aard, hetgeen ze uitermate geschikt maakt voor in de tuin. Dit zijn luxe tuinmeubelen waar je dus ook nog eens decennialang plezier van kunt hebben, omdat het geweerd is tegen alle omstandigheden. Je kunt de set in de winter gewoon in de tuin laten staan, hoewel het natuurlijk wel aanbevelenswaardig is de set af te dekken met doeken, voor een beter behoud.

35

Nog een voordeel aan deze luxe tuinmeubelen: ze zijn bijzonder goedkoop. Op deze specifieke set, Demi genaamd, geldt momenteel een korting van vijftig procent. Voor ons niet nodig ons over de streep te trekken, maar altijd mooi meegenomen natuurlijk. Is de set oorspronkelijk nog 1800 euro, momenteel kun je ‘m bestellen en bovendien gratis laten bezorgen voor nog geen negenhonderd euro!