F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Leuke vogelhuislamp gekocht

Sinds dat wij onze intrek hebben genomen merkte ik dat er niet overal voldoende licht te vinden is. We hebben wat dat betreft een tal van ramen alleen geeft dit niet genoeg licht. In onze voortuin staat nu nog een grote boom welke eerdaags eruit gehaald wordt, deze boom houdt het licht tegen waar wij enorm van balen!backdrop_vogelhuislamp
Nu dat ik op het internet ben gaan zoeken naar een leuke lamp voor de woonkamer ben ik een vogelhuislamp tegengekomen!

Deze lamp vond ik zo leuk waardoor ik tegen mijn partner heb gezegd dat ik hem ga bestellen. Wat ik persoonlijk erg fijn vindt aan deze lamp is dat het wordt geleverd inclusief een lamp! Hier hoef ik dus niet over te twijfelen welke lamp ik kopen moet zodat ik hem aan kan zetten. De lamp wordt door hun met de hand in mekaar gezet wat ik al geweldig op zich vind.

Prachtig

Ik heb hem begin deze week besteld en nu al in huis. Naar mijn mening is dat erg snel toch? Ook past de lamp perfect in de woonkamer en geeft het enorm veel licht. Zo beginnen ze dit weekend met het leeghalen van de voortuin maar dat maakt niks uit voor de lamp! Deze blijft gewoon hangen. Mijn eigen vogelhuislamp waar ik enorm blij mee ben.