F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

LED lampen moet je hier kopen!

Welkom allemaal! De laatste tijd maak ik weer erg veel mee op het gebied van wonen en daarom kan ik jullie nu weer het nodige vertellen. Pas geleden was ik bij een goede vriend op bezoek en hij vertelde me over het slechte licht in zijn woonkamer. Hij wilde hier al een tijdje wat aan gaan doen maar hij wist geen goede aanbieder voor LED lampen. Gelukkig wist ik dit wel want ik had ooit hetzelfde probleem. Ik had erg hoge energierekeningen en de verlichting in mijn huis was erg ongezellig. Ik ben daarom naar de website van Lamp Direct gegaan. Hier heb je veel lampen van hoge kwaliteit voor een leuke prijs. Ik vertelde dit aan mijn goede vriend en dit leek hem ook wel wat. We zijn daarom meteen naar de website gegaan en we hebben LED lampen van Philips besteld.

Een goede tip

Inmiddels heeft hij de lampen al binnen en daar is hij erg blij mee. Hij heeft ze al opgehangen en het licht in zijn woonkamer is nu een stuk gezelliger. Ik vind het leuk dat ik hem deze tip gegeven heb en ik hoop dat dit ook een leuke tip voor jullie is. Wij zijn in ieder geval wel fan van Lamp direct en misschien is dit ook wel iets voor jullie? Kijk anders zelf even op de website voor meer info!