F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Kies voor houtlook tegels van Totaaltegel voor een warme uitstraling

houten vloer leggen

Een vloer kiezen: het is een behoorlijke klus. Je vloer blijft lang liggen en heeft een grote invloed op de sfeer in huis, dus je wil de juiste keuze maken. Veel mensen kiezen voor hout in de vorm van parket of laminaat, maar er zijn andere opties. Bijvoorbeeld de houtlook tegels van Totaaltegel.

IROKO BIONDO

Houtlook: wat het is

Houtlook betekent dat het materiaal eruit ziet als hout, maar geen hout is. Houtlook tegels zijn daarom een perfect alternatief voor een houten vloer. Het vooral van de houtlook ten opzichte van echt hout is met name de tijd die je kwijt bent aan schoonmaak en onderhouden. De houtlook tegels kun je gemakkelijk schoonmaken, terwijl een echte houten vloer snel vlekt en beschadigt. Bovendien zijn de tegels amper van echt hout te onderscheiden.

Hout look

Details voor een warme uitstraling

De houtlook tegels hebben vaak een print die erg op hout lijkt, waardoor ze die natuurlijke uitstraling geven waar je zo naar verlangt. Hout heeft namelijk een positief effect op kille ruimtes. Het geeft een warme uitstraling en zorgt voor een knus gevoel. Dat is precies de reden dat zoveel mensen kiezen voor een houten vloer. Ga voor het beste van beide werelden met tegels en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over hoe je die vloer schoon moet houden. 

Totaaltegel heeft veel soorten vloeren en tegels in de aanbieding. Mocht je tot de conclusie komen dat de houtlook tegel toch niet voor jou is, dan kun je altijd nog kiezen voor een ander materiaal. De keuze is groot!