F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Kantoormeubelen die een prettige werksfeer uitstralen

Montis-Noa-1Kantoormeubelen die een prettige werksfeer uitstralen

 

Het is al met al toch heel verrassend geweest hoe snel het met mijn bedrijf is gegaan – dit had ik van tevoren echt niet kunnen bedenken. Natuurlijk, ik wist heus wel dat ik een gouden formule in handen had en dat ik het zou gaan maken, ik moést haast wel opvallen aangezien ik echt een gat in de markt had gevonden. Maar dat het zo goed zou lopen, had ik echt niet kunnen voorspellen. In een jaar tijd heb ik er veertig mensen aan personeel bij gekregen en dat is een echte groei als je je bedenkt dat ik vorig jaar nog maar met een team van vijf mensen om me heen was. Een stijging in een jaar van achthonderd procent dus! Als je je dan ook bedenkt dat het met de omzet net zo cumulatief gegaan is, dan kan je je wel vorostellejn dat de zaken hier goed gaan en ik vertrouwen in de toekomst heb. Een tijdje geleden heb ik besloten rond te kijken naar een nieuw kantoorpand, want in dit oude pand huurden we eerst één kamertje, daarna een verdieping en daarna twee. Om de uniciteit te bewaren, wilde ik een geheel eigen pand hebben en dat heb ik eindelijk gevonden. Ik ben nu zelf aan het rondkijken voor de mooiste kantoormeubelen die me aanspreken en die echt datgene weten uit te straal waarvan ik wil dat ze dat doen. Ik denk dat de uitstraling van je pand heel belangrijk is, net zoals de kantoormeubelen die er staan, niet alleen voor je klanten en welk imago je ermee weet neer te zetten maar net zo goed voor hoe je eigen personeel zich thuis voelt op de werkplek.