F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Jouw huis verhuren was nooit zo makkelijk

Huis verhuren

Veilig gevoelHuis verhuren

Jouw huis verhuren wordt je erg gemakkelijk gemaakt door Stoit Groep. Dit is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Hierdoor vinden ze altijd de juiste huurder voor jouw woning. Wat ik zelf erg prettig vond is dat zij ook het contract voor mij konden opstellen. Zelf heb ik niet de kennis om dit te doen, maar zij gelukkig wel. Dit was een van de vele redenen dat ik met een gerust hart mijn geliefde plekje achterliet toen ik een jaar ging reizen in Amerika. Al na 2 weken was er iemand die er wilde wonen terwijl ik weg was. Er heeft toen een gesprek plaatsgevonden waarbij over en weer vragen gesteld konden worden. Dat heb ik als zeer prettig ervaren, omdat ik meteen kon zien wie in aanraking met al mijn spullen ging komen. Ik had er een heel goed gevoel bij en het contract was al na een korte tijd rond. Met een gerust hart kon ik op het vliegtuig stappen en van mijn vakantie genieten.

Mijn spullenHuis verhuren

Mijn huis verhuren was niet iets waar ik van tevoren aan gedacht had. Ik vond het altijd een eng idee dat iemand al mijn spullen zou kunnen aanraken. Toen ik thuis kwam zag alles er nog precies zo uit als dat ik het achtergelaten. Dat is voor mij ook een grote reden waarom ik dit aan iedereen zou aanraden. Mocht je meer informatie willen, dan zou ik je aanraden om eens op de website te kijken of contact met ze op te nemen!