F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

jee-o buitendouches voor in de tuin

bodyfit_lang2

bodyfit_lang2We hebben pas nog na lang nagedacht en gespaard te hebben een zwembad in de tuin laten graven. Nu willen we het zwembad zo schoon mogelijk houden dus douchen we voordat we het zwembad induiken. We vinden het alleen een beetje vervelend als we nat van binnen naar buiten moeten gaan, dus daarom zijn we opzoek gegaan naar de jee-o buitendouches. We zijn op dit merk gekomen op aanraden van het bedrijf die ons zwembad heeft aangelegd.

Buitendouchenjeeo_by_lammert_moerman__douche_jeeo_ori

We hebben gezocht naar de jee-o buitendouches en kwamen uit bij bodyfit. Ze hadden hier een super mooi model dat helemaal in de stijl van het zwembad was. We willen natuurlijk dat alles mooi bij elkaar past en dat deze kwalitatief ook nog eens heel goed is.

De prijzen van deze buitendouches vielen ook nog eens redelijk mee en we vroegen af hoe het zat met de verzending. Omdat wij nog het een en ander wilden weten, hebben we nog contact opgenomen met bodyfit. We hebben wat informatie ingewonnen en waren overtuigd dat de jee-o buitendouches ideaal zijn voor ons.

Omdat we via het bedrijf van ons zwembad bij dit bedrijf zijn uitgekomen hebben we nog even contact gehad om te kijken of zij dit voor ons in de tuin konden installeren en of dit mogelijk was met de aansluitingen die er al lagen. We hebben de bestelling geplaatst en toen de jee-o buitendouche binnenkwam hebben we deze laten installeren door het bedrijf dat het zwembad ook heeft gedaan.

We kunnen nu lekker buiten douchen als we het zwembad in willen en zo nu en dan douchen we ook gewoon buiten omdat dit lekker verfrissend is en de perfecte manier is om de dag mee te beginnen.

zwarte_buitendouche