F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Ik zoek een nieuw bankstel!

Bankstel

 

Bankstel

 

Ik ben een jonge moeder die samen woont met haar man en twee kinderen. Hierdoor ben ik opzoek naar een mooi nieuw bankstel! Toen wij dit nieuwe huis kochten zo 4 jaar terug, hebben wij de oude bank van mijn ouders overgenomen. Destijds zag die er nog prima uit. Mijn man vond het een leuk idee om mij twee katten te geven voor mijn 35ste verjaardag.

Twee jonge kittens plus twee kleine kinderen. Ja je raad het al, mijn bank heeft het daardoor niet zo lang volgehouden. Hoognodig toe aan vervanging dus! Daarom ben ik opzoek naar een nieuw bankstel en dan het liefst in de vorm van een vier zits hoekbank, in de kleur lichtblauw, dat lijkt mij wel wat. Net even wat anders dan anderen en het past goed bij ons interieur. Aangezien al onze muren wit of donker grijs zijn.

Surfen op het internet

Ik had alles opgemeten en ging opzoek op het internet naar de bank die ik wilde. Uiteindelijk kwam ik bij Wortman uit. Wortman maakt prachtige meubelen en heeft een zeer ruim assortiment in zit meubelen. Qua bekleding of leer soorten was er genoeg keus! Na lang twijfelen en overleggen, zijn mijn man en ik voor een 4 zits hoekbank gegaan in de kleur blauw. De naam van het meubilair is; Bank Logan. Het is een stoffen bank, met houten poten. Het heeft een heerlijke lange arm met onze keuze naar rechts, zodat je lekker kunt relaxen. Na een tijdje wachten was het mooie meubilair eindelijk binnen. En wat staat die mooi in ons huisje!

Bankstel