F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Ik had hulp nodig met bruine ratten bestrijden!

Welkom op mijn blog. Het onderwerp van vandaag is bruine ratten bestrijden. Ik woon al een tijdje in een huur woning. Ik woon in een gezellige nieuwbouw, maar ik had een probleem. Achterin in mijn tuin zaten vele bruine ratten. Ik wilde hier natuurlijk vanaf want deze ratten kwamen soms ook binnen. Ik schrok me elke keer rot als er eentje binnenkwam, en natuurlijk is het ook erg vies. Ik durfde geen visite meer langs te laten komen, vanwege deze vervelende ratten. Ik had al bepaalde gif soorten gehaald, om deze ratten te gaan bestrijden. Uiteindelijk werkte niets en ik werd er een beetje hopeloos van. Ik vertelde mijn probleem aan een goede kameraad van mij. Hij vertelde dat hij ook met dit probleem te maken heeft gehad. Ik vroeg natuurlijk hoe heb jij het opgelost?Als antwoord gaf hij mij de weblink van www.fdplaagdierpreventie.nl. Ik nam een kijkje op de website, en ik wist dat dit de oplossing was. Ik nam onmiddellijk contact op met dit bedrijf, om de bruinen ratten te bestrijden!

Eindelijk van het probleem af!

Binnen een dag waren alle ratten weg. Ik heb dit allemaal te danken aan FD plaagdier preventie, door dit bedrijf zijn alle ratten weg. Het was goedkoop, ik kan weer genieten van mijn woning, ik kan weer lekker relaxen in mijn achtertuin en ik kan weer visite langs laten komen. Ik ben dan ook zeker zeer tevreden over dit eindresultaat!