F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Ik geniet van mijn Mosa Terra tones tegels.

atlas_concorde_evolve_tegelsIk geniet van mijn Mosa Terra tones tegels.

Zelf heb ik echt het hele internet af gezocht om het mooiste tegels in mijn huis te krijgen maar niet iedere tegels die ik had gezien voldeed niet aan mijn wensen. Totdat ik de mossa terra tones tegels had gevonden. Toen wist ik zeker dat dat de tegels werden die ik dolgraag in mijn huis wou hebben. Ik heb er mijn keuken mee laten betegelen omdat ik daar zeker wist dat ik ze iedere dag zou zien en er iedere dag steeds plezier van zult hebben. Tot op de dag van vandaag geniet ik nog steeds van de mosa terra tones tegels omdat ze nog steeds niet kapot zijn door hun goede kwaliteit en door dat de kleur ook niet vervaagt is kan ik er met plezier naar blijven kijken. Ik heb nu zelf de mossa terra tones tegels al 5 jaar in mijn keuken liggen en het enige wat er moet veranderd worden aan de keuken is misschien de keuken zelf want de mossa terra tones tegels passen overal wel bij. Ik heb de mossa terra tones tegels in een standaard kleur gekozen omdat ik dat het mooiste vond passen bij de rest van mijn inboedel. Maar je kan op de website ook heel gemakkelijk andere kleuren en maten uitkiezen die je hebben wilt alles is daar mogelijk. Het voordeel van online bestellen is dat ze ook nog op de locatie worden bezorgd waar jij ze hebben wilt, je hoeft dus niet je eigen in het zweet te werken om de tegels op de locatie te krijgen waar je ze hebben wilt.