F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Houten trapleuningen bij RVSvakman.nl uitgelicht; Mahoniehout

Bij RVSvakman.nl kunt u vanaf nu ook houten trapleuningen bestellen, gecombineerd met RVS leuningdragers en einddoppen; Een bijzondere combinatie tussen de warme en natuurlijke uitstraling van hout en de moderne en strakke look van RVS. Een bijzondere houten trapleuning bij RVSvakman.nl bestelt u eenvoudig online voor de beste prijs! In een serie blogartikelen lichten wij de diverse houtsoorten die wij aanbieden uitgebreid toe. Ditmaal zullen we u wat meer vertellen over de trapleuningen van mahonie, een mooie houtsoort die met haar kenmerkende roodachtige kleur staat voor stijl en luxe!

 

Mahonie is een van de bekendste houtsoorten en de rode kleur van mahonie is zo populair dat ‘mahonie’ op dit moment ook wordt gebruikt om deze kleur aan te duiden. Mahonie is een stabiele houtsoort met een prachtige rode kleur en staat symbool voor een stijlvolle, luxe, sfeervolle en warme trapleuning. Ideaal voor een landelijke inrichting, maar zeker ook toe te voegen binnen een moderne en/of hippe inrichting, waarbij het contrast tussen het warme hout en het ‘coole’ RVS meteen in het oog springt!

Wij bieden een mooie selectie mahonie trapleuningen aan, waarbij u kunt kiezen tussen onbewerkt (ook wel blank en naturel genoemd) en gelakt. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse RVS leuningdragers en een drietal afwerkingen van de uiteinden van de leuning. Zo kunt u een bijzonder RVS accent toevoegen met RVS einddoppen, of kiezen voor een ‘houten uiteinde’, zowel bol afgewerkt als vlak afgewerkt (vellingkant). Daarnaast hebben wij een gerichte selectie van de populairste leuningdragers gekozen. Deze leuningdragers zijn vervolgens gecombineerd met de mahonie leuningen en dit vormt het ‘basis assortiment’. Heeft u een leuningdrager op het oog die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op. In principe zijn alle RVS leuningdragers ‘rond’ ook geschikt voor onze ronde houten trapleuningen. Wij zullen u op korte termijn terugkoppeling geven of deze drager in combinatie met een leuning van mahonie mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn.