F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Hier vind je de beste veerringen voor iedere klus

Wanneer je bezig bent met een klus waarbij bouten of moeren moeten worden bevestigd, dan is het gebruik van veerringen onmisbaar. Deze ringen zorgen ervoor dat bouten en moeren nog beter bevestigd worden. Dit betekent dan ook dat je geen klus kan zonder veerringen. Een veerring wordt ook wel een borgring genoemd: het is een vlak voorwerp met een gat in het midden. Deze ring wordt onder een bout, moer of schroef geplaatst. Het uiteinde van een veerring staat iets open. Veerringen zijn er in verschillende soorten en maten en welke je nodig hebt is afhankelijk van de bouten of moeren die je wilt bevestigen.

Veerringen zijn onmisbaar omdat hiermee de moer, de bout of schroef in kwestie goed vast komt te zitten. Een veerring vervormd een beetje wanneer een moer, bout of schroef vast wordt gedraaid. De zelfborgende ringen worden geplaatst om te voorkomen dat een moer of bout los trilt. Online vind je twee typen veerringen: DIN 127-B en DIN 7980. De diameters van de veerringen variëren van 3m tot 36mm.

Veerringen: bestel ze per doos online

Het is dus voor iedere klus handig om genoeg veerringen in huis te hebben, zodat je moeren of bouten altijd extra stevig kunt bevestigen. Veerringen zijn te bestellen per doos van 100 stuks: zo weet je altijd dat je genoeg hebt en hoef je nooit zonder te zitten. Je bent daarnaast ook verzekerd van een snelle levering. Bekijk zelf het online aanbod van veerringen en bestel ze gemakkelijk en snel via de webshop.