F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Het lijkt hout maar het is gelukkig PVC 

Een goede pvc vloer is niet te onderscheiden van de vloer waarvan hij de tint draagt. Ze kunnen namelijk een houttint hebben maar ook steen of graniet is mogelijk als bedrukking. De vloer zelf is van kunststof. De reden dat je hiervoor kiest in plaats van de houten of stenen vloer is het weinige onderhoud, dat het makkelijk schoon te maken is en de duurzaamheid van het materiaal waardoor het jarenlang in zijn originele staat blijft. Het is uitstekend te begrijpen dat dit soort vloeren tegenwoordig op allerlei plekken gebruikt wordt. Naast huizen waar het om de uitstraling gaat komen de pvc vloeren ook terug in gebouwen waar het puur om functionaliteit van de vloer gaat. 

PVC zien in de showroom 

Iedereen kan zelf gaan uitzoeken of pvc net zo is als dat het wordt aangeprezen. Waarschijnlijk kom je erachter in de showroom dat zonder het bordje waarop staat dat de vloer pvc is je dit nooit geraden zou hebben. Een van die showrooms is van https://www.martijndewitvloeren.nl/, een bedrijf met een grote passie op het gebied van vloeren. Die een zeer ruim assortiment aan pvc vloeren hebben. Daarnaast heel flexibel zijn in de omgang met klanten en mensen met belangstelling voor vloeren. Ze zijn ook altijd eerlijk in hun advies. Dat maakt Martijn de Wit vloeren een zeldzaam pareltje in de branche. 

Weinig onderhoud en toch hygiënisch 

pvc vloeren staan erom bekend dat ze weinig schoongemaakt hoeven worden. Dit komt luie mensen goed uit evenals mensen die weinig tijd hebben voor dit soort klusjes. PVC vloeren staan er daarnaast om bekend hygiënisch te zijn. Ze kunnen er bij helpen zonder er veel moeite voor te doen, een hygiënische omgeving in huis te doen ontstaan. Een gezonde leefomgeving willen we allemaal wel en als onze vloerkeuze daarin mee kan spelen moeten we dit zeker doen. De impact van een aantal dagen in het jaar minder snotterig zijn kan al groot zijn op ons leven. Dit is zeker fijn met de corona situatie in ons achterhoofd.