F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Het belang van een slotenmaker

Een goed slot is belangrijk om ongenode gasten tegen te houden. Je besteedt daarom alle aandacht aan goed hang- en sluitwerk, veilige sloten en sleutels en alle andere aspecten van inbraakpreventie. Voorkomen is immers beter dan genezen. En toch kan er wel eens wat mis gaan.

Hand Carrying Bunch Of Keys

Er gaat iets mis

 

Je hebt je huis terdege beveiligd met uitstekend materiaal. Inbrekers komen er niet in. Maar zonder sleutel kom je er zelf dus ook niet meer in. Het kan de beste overkomen, maar op een gegeven dag trek je de voordeur iets te haastig achter je dicht. Een klein alarmbelletje gaat luidruchtig in je achterhoofd tekeer. En terecht: je sleutels liggen nog op de keukentafel. Je huisgenoten zijn op school of aan het werk, de buren die een reservesleutel hebben zijn net vertrokken voor een veertiendaagse rondreis. Daar sta je dan.

Burglar

Oplossingen

 

Je kunt natuurlijk wachten tot een van je huisgenoten thuis komt. Dat kan lang duren. Je kunt ook een ruit inslaan, maar dat brengt vervelende schade met zich mee. Gelukkig is er nog een betere oplossing: de slotenmaker. Met gespecialiseerd materiaal kan de slotenmaker je toegang tot je woning verschaffen. Je zult je uiteraard wel goed moeten kunnen legitimeren voor de slotenmaker aan het werk gaat. De slotenmaker kan je ook voorzien van noodzakelijke reservesleutels! Bijvoorbeeld: Op deslotenmakerdenbosch.nl zie je meer informatie over alles rondom een slotenmaker in Den Bosch.

Hand of carpenter at lock installation

Wil je meer informatie over Uw huis beveiliging? Lees dan onze blogartikelen!