F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Heerlijke stoombad geuren kunnen kopen

bodyfit

bodyfit

Lekkere geuren besteld

Bij Bodyfit heb ik laatst super lekkere stoombad geuren gekocht. Die waren in de aanbieding en kon ik toen dus krijgen voor een heel zacht prijsje. Ik was eigenlijk voor iets anders dan stoombad geuren in de webshop aan het kijken. Maar toen het voorbij kwam, kon ik het niet laten het ook in mijn mandje te leggen! In eerste instantie was ik namelijk op zoek naar een handig schoonmaak middel voor ons stoombad. Toen kwam ik bij verschillende producten uit die ook voordelig waren. Daarvan word ik altijd zo enthousiast! Het prettige aan Bodyfit is nog altijd dat zij erg snel leveren. Mocht je een keer snel iets nodig hebben, dan kun jij daar echt terecht. Tevens ben ik altijd overtuigd van de kwaliteit van hun producten en daarom bestel ik er graag. Hebben jullie er ook al eens besteld?

 

bodyfit

Leuk idee

Meestal kom ik op de website van Bodyfit om 1 ding te kopen en verlaat ik de shop weer als ik minstens 5 dingen in mijn bestelling heb geplaatst! Ik kijk graag rond op de website, altijd op zoek naar leuke ideeen. Laatst zag ik toen een voorbeeld van een mooie sauna en eigenlijk wil ik dat ook wel! Onze stoombad geuren zijn ook voor de sauna te gebruiken en een stoombad lijkt natuurlijk ook op een sauna. Toch lijkt het mij een leuke toevoeging als ik de twee kan combineren. Daar ga ik dus nog eens achteraan! Wat denken jullie ervan?