F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Gevelbekleding voor mijn huis

npi-logo

npi_merkEens in de zoveel tijd laat ik wat groots aan mijn huis doen. Meestal spaar ik, zodat ik dit weer in mijn huis kan stoppen. Deze keer vond ik het tijd voor goede gevelbekleding. Mijn huis is niet heel erg nieuw en daarom leek het mij een goed idee om met de gevelbekleding mijn huis er nieuwer uit te laten zien.

Goed idee

swish-dakrand-wit-450x200Het idee is eigenlijk ontstaan, doordat de buren ook gevelbekleding hebben laten plaatsen en dit ziet er geweldig uit. Van de buren had ik begrepen dat het helemaal onderhoudsvrij is en dat is natuurlijk heel erg fijn. Van dezelfde buren had ik de gegevens van het bedrijf gekregen, zodat ik contact op kon nemen. De buren hadden mij namelijk verteld dat dit bedrijf het een goede prijs en kwaliteit had.

Voordat ik contact opnam met het bedrijf heb ik eerst het een en ander opgezocht. Via het internet kwam ik er al snel achter dat de gevelbekleding eigenlijk alleen maar voordelen had, maar dan moest het materiaal natuurlijk goed zijn.

Met het bedrijf heb ik direct contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak zou er worden gekeken naar wat er nodig zou zijn voor mijn huis. Na de afspraak zou er een offerte gemaakt worden, zodat ik wist hoeveel het mij ging kosten.

De offerte vond ik heel erg scherp geprijsd en daarom heb ik ervoor gekozen om gevelbekleding te laten plaatsen. Sinds de gevelbekleding er op zit, vind ik mijn huis er een heel stuk mooier uitzien. De waarde van mijn huis is nu ook gestegen!

https://www.npibv.eu/gevelbekleding/