F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Familie blij door Brugman Traprenovatie

Brugman Traprenovatie heeft het huis weer beter gemaakt door onze trap eens onder handen te nemen. De trap was namelijk aan alle kanten versleten en kraakte nogal. Dit was zeer vervelend omdat als ik op bed lag dat andere van de trap liepen dat het kraakte en dat ik ervan wakker werd. Heel vervelend dus hadden we er maar voor gekozen om de trap te laten renoveren. Alle bedrijven waren zeer prijzig totdat ik op het internet Brugman Traprenovatie tegen kwam.

trap

Gelijk actie ondernomen

Ik zag de website van het bedrijf en gelijk actie ondernomen, het was niet te geloven dat dit bedrijf goede kwaliteit levert en daarvoor de perfecte prijzen hanteert. Ik was gelijk verkocht dus had gelijk contact opgenomen om alles te bespreken. Gek genoeg hadden ze al die zelfde week tijd en konden ze samen met ons de wensen bespreken, goede dingen gezien en daar gelijk een keuze uit gemaakt. Zo snel als ik me kon bedenken hadden ze bij ons thuis de oude trap eruit gehaald om de nieuwe er te plaatsen. Het ging zo snel dat er niet eens een pauze bij kwam kijken. Alles was goed georganiseerd en je kon duidelijk zien dat de medewerkers van het bedrijf goed opgeleid waren en goed wisten wat ze allemaal deden.

Wij kunnen hier zeggen dat we heel blij zijn met de nieuwe trap en de dienst van het bedrijf, en wil jij dat nou ook kunnen zeggen, kijk dan op de website voor meer informatie en maak snel een afspraak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA