F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Een zwarte barkruk voor ieder interieur

zwarte barkruk

De zwarte barkruk is de ideale keuze voor ieder interieur. Het is tijdloos en geschikt voor meerdere woonstijlen. Zwart wordt vaak toegepast binnen de industriële stijl, maar dit hoeft niet te betekenen dat jij voor deze stijl moet gaan! Als je eerder fan bent van een vintage of een moderne stijl dan is zwart ook een uitstekende keuze. 

zwarte barkruk

De industriële barkruk 

Als je toch van plan bent om voor een industriële stijl te gaan is zwart de beste keuze. De stijl is gebaseerd op oude fabrieken. Door middel van een zwarte frame te combineren kunstleer of microvezel zitting in verschillende kleuren kan deze stijl al makkelijk en snel nagebootst worden. Het hoeft niet moeilijk te zijn! Barkrukken nemen weinig ruimte in en zo zijn ze geschikt voor ieder huis. 

Denk je nu dat je je ideale barkrukken hebt gevonden maar wil je het liever toch in een andere uitvoering zien zodat het beter bij jouw interieur past? Dit is mogelijk door het maatwerk die wij leveren. Zo kan de barkruk op hoogte worden gemaakt en kan je je eigen stoffering aanleveren. Hierdoor is alles mogelijk, ongeacht wat voor interieur je hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of kom naar de showroom.