F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Eén plek voor alles in en om huis

Voor een online woonwinkel waar je alles kunt vinden om je huis mooi aan te kleden voor een superprijs, ben je hier aan het juiste adres. Deze website heeft een ruim assortiment aan producten voor in je huis, tuin en op je balkon. Zo zijn er textiel en accessoires te vinden voor je woonkamer, slaapkamer en badkamer, maar ook kun je hier lampen bestellen. Daarnaast is er een breed aanbod aan buitenproducten, zoals tuinverlichting, palletkussens, tafelkleden en tafelzeilen. Tot slot zijn er ook vliegengordijnen en raamfolie te vinden.

Voordelen van de online woonwinkel

Het voordeel van een online woonwinkel is dat je jezelf de moeite en tijd kunt besparen om een fysieke winkel te bezoeken. Je kunt op je gemakje rondkijken op de site van de woonwinkel, zonder dat je je druk hoeft te maken om andere mensen om je heen. Bovendien worden bestellingen vanaf 50 euro gratis verzonden. Als je voor vier uur bestelt, heb je je bestelling de volgende dag zelfs al in huis. Je kunt veel van de producten van de woonwinkel tevens op maat laten maken. Ook op maat gemaakte producten worden in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd.

Raamfolie op maat

Een voorbeeld van een product dat op maat gemaakt kan worden is raamfolie. Er zijn verschillende soorten raamfolie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen bij de woonwinkel voor zonwerend raamfolie, zodat je warmte en licht beter buiten houdt. Ook is er raamfolie waardoor het niet meer mogelijk is om bij je naar binnen te kijken, maar waarmee je wel lichtinval behoudt. Raamfolie plakt gemakkelijk op je ramen, omdat het statisch is. Het is daardoor ook gemakkelijk te verplaatsen. Voor meer producten van de woonwinkel, ga je naar de site.