F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Een hor voor schuifpui vind je bij Unilux

Logo-Unilux

Heb je vaak last van insecten in jouw woonkamer? Dan is een hor voor schuifpui de ideale oplossing voor jouw probleem. Na het plaatsen van een hor is het voor een insecten niet meer mogelijk om jouw woning binnen te vliegen. 

Horren van een zeer hoge kwaliteit 

Er zijn zeer veel verschillende type deuren: houten, aluminium of een kunstof hor. Unilux heeft in 1999 als eerst in Europa de plisséhordeur geïntroduceerd. In de loop van 1999 tot 213 waren deze hordeuren zeer geliefd en erg gewild. In 2013 kwam er een verbeterde versie van deze hordeur namelijk de Plisséfit. Dit is een schuifpui waarvan het frame erg versterkt is en het gaas is verbeterd. Hierdoor is het voor de kleinste insecten zelf niet meer mogelijk om jouw woning binnen te vliegen. De plisséfit is nagenoeg onzichtbaar wanneer deze niet in gebruik is. Het gaas van de hordeur zit dan namelijk opgeborgen in de cassette. De schuifhordeur is een game waarin het gaat in opspannen zit. Een hor voor schuifpui van Unilux is van een zeer hoogwaardige kwaliteit omdat deze in Nederlandse fabrieken worden gefabriceerd en indien nodig gerepareerd worden. 

horren

5 jaar garantie op de horren van Unilux 

Als klant zul je bij Unilux 5 jaar garantie ontvangen op een aankoop. Je kunt ervoor kiezen om deze hor zelf te plaatsen of om dit te laten doen door een lokale expert bij jou in de buurt. Unilux heeft namelijk meer dan 1600 specialisten waardoor er altijd een bij jou in de buurt zal zijn.