F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Een dubbelwandig rookkanaal bestel je hier

Een dubbelwandig rookkanaal hadden wij nodig voor onze open haard. Omdat het een stuk voordeliger is om een open haard zelf te monteren, hebben mijn man en ik mijn schoonvader eens lief aangekeken. Gelukkig vond hij dit erg leuk om te doen en zag deze klus als een leuke uitdaging. Daar waren wij natuurlijk erg blij mee en dus hebben wij ervoor gezorgd dat alle spullen compleet waren om zo snel en goed mogelijk te kunnen gaan beginnen. Mijn man en mijn schoonvader zijn samen aan de slag gegaan en ik heb mij maar eens flink bezig gehouden met het in orde maken van de tuin. Best een beetje gek dat wij een open haard krijgen maar hier niet zoveel van kunnen genieten omdat de zomer voor de deur staat.

 

dubbelwandig rookkanaal

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Waarom ik iets wil plaatsen over een dubbelwandig rookkanaal is omdat deze volgens mijn schoonvader is voorzien van een uitstekende kwaliteit. Wij hebben veel spullen op de website van Bouw Handel besteld. Deze zijn allen ook erg veilig en dit is natuurlijk ook erg belangrijk. Wat ook nog eens goed is om te weten is dat je hier een prijs kunt verwachten die erg laag is. Daarom heb ik besloten dat deze aanrader niet mocht ontbreken op deze blog. Niet alleen voor de open haard kun je hier uitstekend terecht maar ook voor diverse andere klussen in of aan je woning. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

 

dubbelwandig rookkanaal