F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Een deurluifel voor tijdens het wachten

Deurluifel

DeurluifelVoor bij mijn praktijk ben ik op zoek gegaan naar een deurluifel. Dit vind ik namelijk iets wat heel veel karakter geeft aan een pand en daarnaast is het ook nog eens praktisch. Op deze manier kun jij een droge deurmat behouden en staat niemand in de regen. Het is bij mij zo dat ik aan huis werk en daar heb ik helaas geen ruimte voor een wachtkamer of iets dergelijks. Eerst heb ik er wel nog naar gekeken om een overkapping te laten bouwen, maar dat is heel erg kostbaar. Het is ook niet alsof mensen er echt zoveel last van hadden, maar het ging meer om mijn eigen gevoel. Regelmatig komen mensen een paar minuutjes te vroeg, maar het gaat niet om hele lange periodes dat iemand hier moet doorbrengen.

Het aanbod

DeurluifelMijn deurluifel heb ik uiteindelijk via internet gekocht. Eerst ben ik nog wel een bezoekje gaan brengen aan de bouwmarkt, maar hier kon ik niet slagen. Alles was van hele slechte kwaliteit en totaal niet mijn stijl. Ik wilde graag iets vinden van een duurzaam materiaal zodat ik er de komende jaren mee vooruit kon. Dit vond ik in een webshop met een heel erg groot assortiment. De service was hier heel erg goed. Ik had namelijk een vraag over de afmetingen en nam daarvoor contact op. Tijdens het gesprek stond de medewerkster mij vriendelijk te woord en kreeg ik het antwoord ook. Ik zou het iedereen aanraden om direct hierheen te surfen, want het scheelt zowel tijd als geld!