F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Dit bedrijf beschikt over prachtige spanplafonds

logoVia een goede kennis van mij kwam ik bij dit bedrijf terecht. Ze vertelde mij dat dit bedrijf beschikt over prachtige spanplafonds. Ik ben toen gaan kijken op de website en dat was inderdaad waar. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment. Ik vond het ook heel leuk om al hun ervaringen te zien in een filmpje. Al het werk wat ze bij klanten hadden verricht stonden erin en zo kreeg ik ook gelijk een beeld van hoe het er bij mij eruit komt te zien. Ik heb toen contact met ze opgenomen en binnen een paar dagen kwamen ze al langs. Wat betreft de kosten zou het reuze meevallen zeiden ze. Ik ging het nog vergelijken met andere bedrijven, maar hun zijn echt heel voordelig!

Echt een aanrader. download

Ik hou er niet van als mijn huis een zooitje is. Vaak als je de boel verbouwd zit je een maand lang in een bouwput en dat vind ik niet fijn. Als je spanplafonds laat plaatsen zijn ze er in totaal maar een dag mee bezig. Het scheelt je ten eerste geld en ten tweede je zit niet in een bouwput. Het is dus echt een aanrader. Veel mensen kennen het niet, maar als je het niet probeert kom je er nooit achter.

images