F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Direct huis verkopen

Ik was mijn baan kwijt door een hernia en kon daardoor ook voor langere tijd niet werken. Maar de kosten lopen wel door. Dik in de stress moest er toch een oplossing komen.

Dus ik dacht laat ik mijn huis opkopen en tijdelijk wat gaan huren tot ik er bovenop ben. Ik heb contact opgenomen met snelhuisverkopen om te vragen wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn die ze bieden. Er werd me verteld dat als ze de woning kunnen opkopen van mij het geregeld kon zijn in een week.

Na een gratis taxatie kreeg ik twee dagen later een bod binnen. Het was iets lager dan ik had verwacht, maar na wat onderhandelen kwamen we mooi in het midden uit. Snelhuisverkopen.nl had de gehele administratie afgehandeld en ook nog eens de kosten.

Dankzij hun is er een hele hoop stress van me afgevallen en heb ik nog wat geld overgehouden aan de verkoop. Sinds ik minder pijn heb en veel stress gehad heb ga ik eerst even lekker op vakantie. Wat een topbedrijf dat snelhuisverkopen.nl!