F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Dienstverlening voor ouderen en familieleden

Tegenwoordig bestaan er meerdere bedrijven die hulp bieden aan senioren, op verschillende vlakken. We spreken ook wel over ‘seniorenhulp’. En dit is een heel ruim begrip. Waar moet je bij seniorenhulp bijvoorbeeld aan denken? Dienstverlening kan op praktisch vlak zijn, maar tevens op sociaal vlak. Seniorenhulp Nederland richt zich vooral op diverse woonzaken. Niet enkel als verhuisbedrijf. Naast het verhuizen van de inboedel, regelen wij tevens allerlei randvoorwaarden die bij een verhuizing komen kijken. Familieleden en senioren worden zo ondersteunt bij een verhuizing of een woningontruiming.

Meer dan alleen een verhuisbedrijf

Een woningontruiming kan door seniorenhulp uitgevoerd worden, dit kan plaatsvinden na het overlijden van een ouder, maar tevens na een verhuizing naar wellicht een serviceflat, verzorgingstehuis of aanleunwoning. Elke situatie kan weer anders zijn, door contact op te nemen met onze dienstverlening kan je jouw vraagstuk voorleggen. Samen kan er dan gekeken worden naar wat de meest fijne oplossing is. Seniorenhulp Nederland biedt meer service aan dan enkel en alleen de verhuizing. Zo kunnen er ook diverse klussen uitgevoerd worden voor een goede oplevering van de achtergelaten huurwoning.

Rekening houden met wensen en verwachtingen

Door middel van een persoonlijk gesprek kunnen alle wensen en verwachtingen besproken worden. Elke locatie vraagt zijn eigen maatwerk. Seniorenhulp Nederland bespreekt samen met jou de mogelijkheden, maakt een vrijblijvende offerte ter plaatse, en vervolgens kan je zelf kiezen waar je gebruik van wil maken. Onze seniorendienstverlening is niet alleen een verhuisbedrijf, we nemen graag de tijd voor jou om hulp daar waar nodig aan te bieden.