F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

Dezelfde CV ketel ook door mijn ouders besteld

Dezelfde CV ketel ook door mijn ouders besteld

holland_warmte_logoToen ik bij mijn ouders op visite kwam vertelde zij dat zij net zo’n CV ketel hebben besteld als die wij hebben. Ik was erg blij dat ze ons advies hadden opgevolgd. Hun ketel was groot en oud en maakte het hardste kabaal en hij koste ook nog eens erg veel energie. Sinds wij onze CV ketel hebben konden wij dan ook meteen het verschil aan hun laten zien. Mijn moeder stemde toe maar mijn vader was niet erg overtuigd want nadat ze bij ons waren geweest vertelde ik mijn man dat het nog jaren zal duren voordat er bij hun een nieuwe CV ketel zal komen. Maar gelukkig hebben ze bij thuis komst toch de moeite genomen om op de site van Holland Warmte te gaan kijken en op zoek te gaan naar een geschikte CV ketel voor hun. Ze hebben zelfs de foto’s van hun oude ketel kunnen uploaden op de site hoorde ik later. En daar was ik erg trots op. Toen de monteur kwam vertelde hij ons precies was jullie vertelde zei mijn moeder. En mijn vader gaf mijn man een grote knipoog waarmee hij hem bedankt voor deze goede tip. Mijn moeder vond de oude kachel niet meer veilig en daar heeft mijn vader gelukkig naar geluisterd. Nu hebben zij het weer goed voor elkaar en zitten ze er nog steeds warmpjes bij maar dan met een voordeel aan energie kosten want ik kan ze nu al gaan vertellen dat ze dat zeker niet on opgemerkt voorbij zal gaan als de energie nota op de mat ligt. En zo zal ik zeker ook mensen om ons heen dit bedrijf aanraden. Ik ben erg tevreden over deze verstandige keuze door ons en door mijn ouders.