F.L.O.N.X.

dé woningwebsite van Nederland

De Vaillant CV ketel is het!

De Vaillant CV ketel is het!

 

holland_warmte_logoIk ben single en heb daar ook zelf voor gekozen en ik sta er bovendien, met de jaren die vorderen, steeds meer achter. Het is alleen maar sterker geworden, dat besef dat ik het gelukkigst in mijn eentje ben. Natuurlijk heb ik leuke mensen in mijn omgeving met wie ik omga, maar het idee ooit te moeten samenwonen met een ander komt er bij mij niet in – ik ben immers helemaal tevreden in mijn eentje. Los daarvan stuit je ook heus nog wel eens tegen de dingen aan van het alleen wonen die je in wat mindere mate bevallen natuurlijk, maar die mogen er ook zijn – het hoeft echt niet te betekenen dat het gelijk ook zaligmakend zou moeten zijn of iets dergelijks. Ik vind het weleens lastig dat ik nooit kan sparren en ik alle beslissingen hier in huis alleen moet maken. Natuurlijk is dat precies wat ik wil, juist die vrijheid om alleen m’n keuzes te maken, maar los daarvan is het gewoon ook weleens vermoeiend telkens die energie uit mezelf te halen. Zeker nu de verbouwing af is maar er nog wat klussen gedaan moeten worden die ik voorheen telkens heb weten uit te stellen, kom ik dit in mezelf tegen. Een van die dingen is dat ik de oude ketel moet gaan vervangen en daartoe ben ik maar eens stappen gaan ondernemen, om het nou toch eindelijk gedaan te hebben. Ik ging op zoek naar de ervaringen van anderen met enkele ketels en merkte al snel dat de Vaillant CV ketel overal hoog aanschreven stond. Eigenlijk heb je zodoende het sparren helemaal niet meer nodig aangezien je vanzelf wel merkt dat de Vaillant CV ketel degene is die je hebben moet!